Hvem er vi

"Vores filosofi er at blande dansk design med eksklusivitet. Vi er en dansk virksomhed, der har været på markedet i 4 år, og er en af de første i Danmark, der sælger disse produkter."

Innovative designs

Vi brænder for både håndlavet design, boligindretning, nytænkning og innovative produkter, hvilket også kommer til udtryk i vores design og produkter på webshoppen. Hvis du har brug for nogle håndlavede eller nytænkende ting til din bolig, skal du kigge med på denne side. Vi opdaterer løbende med fantastiske produkter, som vil passe perfekt ind i de danske hjem. Trænger dit hjem til en grundig opdatering? Så kan du hurtigt indrette dit hjem helt om med vores produkter. Det behøver slet ikke tage så lang tid at få et lækkert hjem, som du stolt kan vise frem til både venner og familie. Få hyggen ind i dit hjem igen med vores produkter!

 

Håndlavede produkter

Vi skiller os ud blandt konkurrenterne, da vi har den bedste kvalitet, som du overhovedet kan finde på markedet. Vi har sørget for at blive de bedste til, det vi laver. Det betyder, at du altid kan købe kvalitetssikrede produkter til stadig attraktive priser. Vi anvender nemlig det bedste materiale. Der er ikke noget ved at købe produkter, hvor kvaliteten ikke er optimal. Dette har vi sørget for, da vi brænder for det vi laver, og altid vil tilfredsstille vores kunder med det bedste kvalitet på markedet. Vi elsker håndlavede samt eksklusive produkter, og ønsker at dette skal gå igen i alle danske boliger. Derfor skal alle have råd til at forkæle dem selv, hvilket der i hvert fald er mulighed for her på vores side.

Vi lytter til vores kunder

Vi elsker vores kunder og sørger for at lytte til dem. Det er nemlig vigtigt for os at sætte alle vores kunder først. Derfor bestræber vi os også på at tilfredsstille dig som kunde på bedst mulig vis, samt lytte til eventuelle ønsker og feedback. Hvis du har spørgsmål til levering, bestilling eller til vores produkter, så vil vi med glæde svare på dem. Vi ønsker, at du går glad herfra siden med svar på alle dine spørgsmål samt har købt det helt rigtige til dig og din bolig. Vi håber, at du vil blive lige så glad for håndlavet design og innovative samt nytænkende produkter, som vi er. Det er tid til disse produkter kommer ind i de danske hjem. Så hvorfor ikke starte med dit eget hjem? Tag et kig på vores side og bliv inspireret til en opdatering af hjemmet. Vi har alt det, som du skal bruge til at få hygge ind i dit hjem igen. 

 

Rigtig god shopping oplevelse
Cozys Handmade